Stránka 2 z 2

Re: Konzerva

Napsal: úte 05.3.2019, 22:06
od Leon
Namel to a zavař to podle toho co píšu a nic nenajdeš :wink: Upéct to před zavařením můžeš taky je to pak jiná chuť. https://www.sezamshop.cz/cz-detail-6613 ... re-91.html

Re: Konzerva

Napsal: úte 16.2.2021, 22:28
od Michal_123
Zkoušel jsem prvně v životě udělat lančmít. A to podle následujícího borce:
https://www.youtube.com/watch?v=j1ylAVLMfQU
Je to recept na originál komunistický lančmít.
Přiznám se, že jsem lančmít na zkoušku udělal z domácího čuníka :oops: , a ne do konzervy, ale do skleniček.
Zkouška dopadla skvěle. Doporučuji!

Re: Konzerva

Napsal: stř 17.2.2021, 21:18
od Bord
Michale slintám na klávesnici :lol:

Re: Konzerva

Napsal: čtv 18.2.2021, 20:00
od Michal_123
Borde, dělal jsem něco podobného prvně v životě a dopadlo to dobře.
Jo a ten maník co natočil předmětné video je přesně ten typ, kterého to naprosto jistě baví :)
Koukni třeba, jak dělá guláš nebo tousty :D

Re: Konzerva

Napsal: pát 19.2.2021, 20:35
od Bord
Něco jsem od něj viděl.Dokud jme chovali prase tak ořez a kousky masa jsme upekli v troubě dali do sklenic přidali štávu z výpeku trochu vařenejch rozemletech kůží a zavařit.Mňamka :D

Re: Konzerva

Napsal: čtv 01.4.2021, 13:49
od cobaj
Leon píše: úte 19.2.2019, 0:12 Nevím co máš přesně na mysli já do konzerv dávám odřezky k tomu přidám bůček plecko a kousek kůže z vepřového přece nebudu dávat kotlety kýtu nebo krkovici do konzervy :lol: Nebo jestli ti vadí ty blanky v mase které v konzervě nenajdeš tak to můžeš ještě předpéct ale hlavně bez cibule :!:
S cibulí je nejaky problem ohledne trvanlivosti nebo je jiny duvod?
M