Kančí pro gurmána.
Napsal: stř 31.12.2014, 12:10
Kýta váha dle potřeby, 2 l vývaru nebo masox, 3dl dobrého červeného vína, 2 mrkve, 2 petržele, půlka celeru, 2 cibule, pepř a sůl.
Ingredience na majonézu:250 g majonezy, štáva z 1,5 citronu, mletý pepř má být bilý...,cukr dle chuti 3lžice brusinkové marmelády nebo šípkové.
Do silnějšího vývaru přidáme víno, pokrájenou zeleninu, celou cibuli, pepř, sůl a povaříme. Vložíme maso a uvaříme do mekka. Maso necháme vychladit a nakrájíme na plátky.
Mísu potřeme asi 1/3 udělané majonézy a poklademe masem a přelijeme zbývající majonézou. Podáváme z čerstvým chlebem.
Dobrou mnamku.
Ingredience na majonézu:250 g majonezy, štáva z 1,5 citronu, mletý pepř má být bilý...,cukr dle chuti 3lžice brusinkové marmelády nebo šípkové.
Do silnějšího vývaru přidáme víno, pokrájenou zeleninu, celou cibuli, pepř, sůl a povaříme. Vložíme maso a uvaříme do mekka. Maso necháme vychladit a nakrájíme na plátky.
Mísu potřeme asi 1/3 udělané majonézy a poklademe masem a přelijeme zbývající majonézou. Podáváme z čerstvým chlebem.
Dobrou mnamku.