Fotopasti HC-300 a HC-700G

Signalizace, hodiny a jiná elektronická zařízení
Odpovědět
Sauer
Nový návštěvník
Příspěvky: 17
Registrován: čtv 27.9.2007, 15:44

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od Sauer » stř 13.3.2019, 21:59

Nakoniec rozchodil, zle zachytavalo sim pri vlozeni do slotu. Trebalo troska mechanickej sily a zatlacit tenkou pinzetkou aby dosadla uplne, potom operatora nacitalo, mms aj email posiela. Uvidime co znesie v terene.
Pebija
Nový návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 14.3.2019, 22:34

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od Pebija » čtv 14.3.2019, 22:51

Pekný večer.Kupil som fotopascu HC-700M/G.S fotopascou mi prišlo prazdne cd,kde stiahnem firmware a ako ho prehram.
Dakujem za odpoved.

Vítej zde na fóru! Pufr
fusina
Nový návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: úte 19.3.2019, 8:55

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od fusina » úte 19.3.2019, 9:02

gonias píše:
pát 01.3.2019, 10:00
Strana 6 tohoto tématu, ale pro jistotu jsem ti ještě poslal SZ.
Dobrý den,

chtěla bych se optat, mám fotopast suntek 350M, vždy vydrží fotit a odesílat cca jeden den a poté se vymaže z nastavení email. Tzn. každý den musím znovu nahrávat parameter.dat - vždy se ztratí informace o mailu. Nevíte čím by mohlo být? děkuji
Onďa
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 226
Registrován: pon 01.2.2010, 15:26
Bydliště: Brno

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od Onďa » stř 20.3.2019, 8:47

Až budeš příště nahrávat paramter.dat, tak ještě předtím past ovladačem zformátuj (menu-nástroje-format internal memory). Řešil jsem podobný problém, tohle ho odstranilo. Příčinu neznám, asi daň za cenu...
Jo, budeš pak muset znovu nastavit datum a čas.
ZP 47 16/70 Savage Axis 30-06
janekk1234
Nový návštěvník
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 30.6.2016, 21:52

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od janekk1234 » stř 20.3.2019, 17:16

Zdravím prosimvas potřeboval bych radu mám dvě fotopasti 300M první jede vpohode druhá došla před týdnem když nahraji parametr do fotopast nahlásí eror log,,, přestane fotit,, když vrátím do továrního nastavení fotí předem díky za radu
janekk1234
Nový návštěvník
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 30.6.2016, 21:52

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od janekk1234 » čtv 21.3.2019, 7:05

Přehrát software??
Uživatelský avatar
gonias
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 353
Registrován: pát 27.7.2007, 5:04
Bydliště: Vyškovsko

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od gonias » čtv 21.3.2019, 12:42

Zkus to.
Vždy před aktivací fotopasti je dobré přehrát firmware a kartu naformátovat ve fotopasti.
Merkel KR-1 Black 7x64 + Docter Unipoint 2,5-10x50, osnova 4-0 na šíně + Norma Vulkan, Hornady InterLock SP
Meopta MeoStar B1 8x42
Drsnosrstý jezevčík Asta
janekk1234
Nový návštěvník
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 30.6.2016, 21:52

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od janekk1234 » čtv 21.3.2019, 18:09

Díkec vyzkouším,, asi stáhnout na ulož to že?? Teď jsem se díval a je to 330M
Uživatelský avatar
gonias
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 353
Registrován: pát 27.7.2007, 5:04
Bydliště: Vyškovsko

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od gonias » čtv 21.3.2019, 19:15

Pro janekk1234:
Idealně vše stahovat z důvěryhodných zdrojů. Protože jinak může být podstrčeno defakto cokoliv. V lepším případě ti to pouze odrovná fotopast, v tom horším třeba obstará pěknou útratu na sim (u tarifu).
Napsal jsem do čajny a uvidíme co pošlou.
Tady je 19hodin, ale tam +7. Takže spí.
Vydrž!

Zapni fotopast na test a napiš číslo verze firmware. To mě pošli. Díky
Naposledy upravil(a) gonias dne pát 22.3.2019, 11:04, celkem upraveno 1 x.
Merkel KR-1 Black 7x64 + Docter Unipoint 2,5-10x50, osnova 4-0 na šíně + Norma Vulkan, Hornady InterLock SP
Meopta MeoStar B1 8x42
Drsnosrstý jezevčík Asta
arestek
Nový návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: pát 22.3.2019, 9:19

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od arestek » pát 22.3.2019, 9:21

Zdravím,
fotopast HC-300M, verze firmvare 20180306, rozbalil jsem nastavil, již jich mám více a ty všechny v poho, ale tato nefotí. Kde sehnat software na přehrání? Nemáte někdo?
Uživatelský avatar
gonias
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 353
Registrován: pát 27.7.2007, 5:04
Bydliště: Vyškovsko

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od gonias » pát 22.3.2019, 11:15

Pro arestek:
Poslal jsem ti PM, to by neměl být problém.
Zkus zda když vyfotíš ovladačem přes menu, zda je fotka uložená na kartě a následně i odeslaná.
Merkel KR-1 Black 7x64 + Docter Unipoint 2,5-10x50, osnova 4-0 na šíně + Norma Vulkan, Hornady InterLock SP
Meopta MeoStar B1 8x42
Drsnosrstý jezevčík Asta
arestek
Nový návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: pát 22.3.2019, 9:19

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od arestek » pon 01.4.2019, 18:38

Diky.Přehrál sem.kontrolní snímek odešle.Tzn. nastaveni posilani je ok...jen ta cuba nefoti...to vypada na pir čidlo kaput...sakra to je nová...to me dost sere.
Uživatelský avatar
gonias
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 353
Registrován: pát 27.7.2007, 5:04
Bydliště: Vyškovsko

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od gonias » pon 01.4.2019, 19:52

Jednu takovou mám na stole, taky problém PIR. Stejný problém. Zkusím vyměnit pir čidlo a uvidím. Za to už nic nedám, stejně nejede.
Každopádně napiš číňanovi, popiš problém a chtěj náhradu. U této chtěl poslat i video jako důkaz nefunkčnosti.
Merkel KR-1 Black 7x64 + Docter Unipoint 2,5-10x50, osnova 4-0 na šíně + Norma Vulkan, Hornady InterLock SP
Meopta MeoStar B1 8x42
Drsnosrstý jezevčík Asta
Slosi
Nový návštěvník
Příspěvky: 10
Registrován: úte 09.4.2019, 14:47

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od Slosi » úte 09.4.2019, 17:48

Všechny zdravím a prosím o radu či pomoc. Zakoupil jsem fotopast HC 700G rozchodit ji od O2 byl porod, ale povedlo se, ale k otázce, fotopast každou hodinu posílá foto, rád bych aby poslala foto jen když zaznamená pohyb, v nastavení jsem zkusil co se dá, ale marně, dá se nastavit aby fotila jen když zaznamená pohyb? Děkuji za případnou radu.
Uživatelský avatar
gonias
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 353
Registrován: pát 27.7.2007, 5:04
Bydliště: Vyškovsko

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od gonias » stř 10.4.2019, 7:46

Jsou jen 2 možnosti:
- chybné nastavení
- neprovádí to, co je správně nastaveno

Většinou to bývá tím prvním, ale i druhá možnost není vyjímkou.

Z pár řádků textu to poznat nejde, takže ideálně dát screen nastavení.
Merkel KR-1 Black 7x64 + Docter Unipoint 2,5-10x50, osnova 4-0 na šíně + Norma Vulkan, Hornady InterLock SP
Meopta MeoStar B1 8x42
Drsnosrstý jezevčík Asta
Odpovědět