Fotopasti HC-300 a HC-700G

Signalizace, hodiny a jiná elektronická zařízení
Odpovědět
mirass
Nový návštěvník
Příspěvky: 18
Registrován: pon 22.8.2016, 12:57

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od mirass » pát 05.7.2019, 12:58

Tenhle firmware jsem zkoušel ještě do jiné HC-300m, vyrobená v lednu 2019 a ta mrcha ho vůbec nenačetla. Nevíte proč?
Uživatelský avatar
gonias
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 367
Registrován: pát 27.7.2007, 5:04
Bydliště: Vyškovsko

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od gonias » pát 05.7.2019, 22:31

Verze firmware se může lišit i u stejných typů fotopastí.
Proto, když napíšeš o firmware, chtějí znát výrobní číslo.
A podle všeho je vždy konkretní celek udělaný na konkrétní firmware. Se zpětnou kompatibilitou si zřejmě hlavu nelámou. Prostě když do novějšího přístroje dají jiný čip, udělají nový firmware, který ale může fachčit jen na tomto typu s konkrétním čipsetem.
Tzn, že nejnovější firmware nezaručuje funkčnost na všech přístrojích jednoho typu.
Merkel KR-1 Black 7x64 + Docter Unipoint 2,5-10x50, osnova 4-0 na šíně + Norma Vulkan, Hornady InterLock SP, S&B SPCE
Meopta MeoStar B1 8x42
Drsnosrstý jezevčík Asta
janekk1234
Nový návštěvník
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 30.6.2016, 21:52

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od janekk1234 » sob 13.7.2019, 14:18

Zdravím mám menší problém prosím o radu po napojení fotopast na externí baterku 6V12Ah fotopast fotí ale nejde prisvit,, černé fotky,, předem diky
Uživatelský avatar
Georg.H
Zkušený diskutér
Příspěvky: 618
Registrován: ned 23.12.2007, 23:43
Bydliště: Slezsko
Kontaktovat uživatele:

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od Georg.H » sob 13.7.2019, 18:09

Dej 12v už se to tu řešilo
janekk1234
Nový návštěvník
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 30.6.2016, 21:52

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od janekk1234 » ned 14.7.2019, 17:02

Děkuji za radu vyzkouším,, jaktoze to na tu 6V nejde??
Uživatelský avatar
gonias
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 367
Registrován: pát 27.7.2007, 5:04
Bydliště: Vyškovsko

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od gonias » ned 14.7.2019, 20:41

Pokud je fotopast na 9V, tak NE na 6V to korektně nejde.
Už to prostě přísvit (noční blesk) dostatečně neutáhne.
Merkel KR-1 Black 7x64 + Docter Unipoint 2,5-10x50, osnova 4-0 na šíně + Norma Vulkan, Hornady InterLock SP, S&B SPCE
Meopta MeoStar B1 8x42
Drsnosrstý jezevčík Asta
mirass
Nový návštěvník
Příspěvky: 18
Registrován: pon 22.8.2016, 12:57

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od mirass » ned 28.7.2019, 20:11

Tak mi HC-300m přestala zobrazovat název operátora (sílu signálu ukazuje normálně) a už nepošle ani jeden mejl. Předtím půl roku v poho. Zkoušel jsem snad všechny dostupné firmwary, nastavení parametrů a beze změny. Simka v mobilu funguje normálně. Nevíte někdo co s tím?
Ales.Blaser
Nový návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: úte 30.7.2019, 3:55

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od Ales.Blaser » úte 30.7.2019, 20:06

Zdravím vespolek, prosím o radu. Mám 2 HC 700 m/g a noční fotky jsou z obou strašně přesvětlené. Dá se nějak nastavit intenzita přísvitu? U Ltl Acorn mi to funguje, tady nevím jak. Díky za radu.
Honza32
Nový návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: pát 20.9.2019, 15:01

Re: Fotopast Hc-801m

Příspěvek od Honza32 » pát 20.9.2019, 15:10

Zdravím chci se zaptat mám fotopast hc-801m a nevím jak ji nastavit na odesílání sim mám kaktus díky
Myslivecek18
Nový návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: stř 25.9.2019, 13:10

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od Myslivecek18 » stř 25.9.2019, 13:37

Zdravím, prosím vás poradí mi někdo našel jsem tu na fóru, že používáte proti zničení baterie toto zařízení https://www.aliexpress.com/item/FREE-Sh ... 0.0.sF4vql

Já mám externí zdroj 12/9Ah a převodník na 9 V taky z Aliexpressu https://m.aliexpress.com/item/327854400 ... 9414902910 je nutné ještě zapojovat tu ochranu baterie.

Dále můžete poslat fotky krabiček ve kterých máte uložené externí napájení případně montáž na stromě pro moji inspiraci. Děkuji všem předem.
Petrma
Nový návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 26.9.2019, 16:56

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od Petrma » čtv 26.9.2019, 17:05

Přátelé prosím o pomoc, koupil jsem HC 300M a jsem z toho nastavení jelen. Najde se někdo ochotný kdo by mě pomohl ? .-)
Uživatelský avatar
gonias
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 367
Registrován: pát 27.7.2007, 5:04
Bydliště: Vyškovsko

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od gonias » sob 28.9.2019, 11:16

Jasny, buď mrkni par stranek pozpatku, kde nastaveni najdeš nebo pisni co chceš nastavit a nastavime.
Merkel KR-1 Black 7x64 + Docter Unipoint 2,5-10x50, osnova 4-0 na šíně + Norma Vulkan, Hornady InterLock SP, S&B SPCE
Meopta MeoStar B1 8x42
Drsnosrstý jezevčík Asta
suransky7
Nový návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: úte 01.10.2019, 13:29

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od suransky7 » úte 01.10.2019, 13:38

Zdravim,koupil sem včera hc 700 a nemůžu zprovoznit zasilaní na meil ani mms.Sim bez pinu,v telefonu vyzkoušeno odesílání mms i data fungují.Fotopast fotí na kartu normalně,ale neodesílá a už jsem z toho na švestku.Sim je od vodafonu na kredit a kredit tam je.Meil jsem zkoušel i na seznamu i gmail a nic.Jestli mi pomůže to někdo zprovoznit má u mě flašku :lol:
Fotopast
Nový návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 03.10.2019, 11:19

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od Fotopast » čtv 03.10.2019, 11:25

Přemýšlím o koupi buď HC 300, nebo HC 700 na Wish, dokáže mi někdo poradit jakou vybrat? Potřeboval bych, aby posílala fotky na email.
A kde seženu nějaký návod na její nastavení? Četl jsem sice toto forum, ale úplně chytrý z toho nejsem. Kdyby to uměl někdo v Praze, nebo na východ od Prahy, tak k němu klidně zajedu a za nějakou úplatu si to nechám ukázat
Myslivecek18
Nový návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: stř 25.9.2019, 13:10

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od Myslivecek18 » pát 04.10.2019, 10:28

Pokud se rozhodujete mezi HC-300M a HC700M tak bych šel já do HC-700M má lepší rozlišení fotek a zdá se mi, že lépe reaguje na pohyb. Tato mi přišla před třemi dny a fotí to fakt dobře jsem s ní spokojen. Nastavení je u všech typů podobné.
Odpovědět