Fotopasti HC-300 a HC-700G

Signalizace, hodiny a jiná elektronická zařízení
Odpovědět
kica7
Nový návštěvník
Příspěvky: 22
Registrován: stř 14.9.2016, 16:59

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od kica7 » stř 06.11.2019, 14:08

Zdravím, máte někdo zkušenost s fotopastí hc800a ?? Bohužel mi moje stará hc300 odešla a tak pokukuji po jiné a padla mi do oka tahle . Tak bych chtěl slyšet váš názor . Díky
Browning X-Bolt Hunter 30-06 Spr.
Baikal IŽ 27 EM - 1C
Myslivecek18
Nový návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: stř 25.9.2019, 13:10

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od Myslivecek18 » ned 10.11.2019, 10:46

kica7 píše:
stř 06.11.2019, 14:08
Zdravím, máte někdo zkušenost s fotopastí hc800a ?? Bohužel mi moje stará hc300 odešla a tak pokukuji po jiné a padla mi do oka tahle . Tak bych chtěl slyšet váš názor . Díky
Tak pokud by si na ní chtěl záruku 2 roky tak bych šel do fotopasti co prodává Lidl je to ta samá akorátně pod jiným názvem DANVER.https://www.lidl-shop.cz/DENVER-Fotopas ... p100239613
Na facebooku jsem četl pár recenzí a pochvalují si jí za hezké fotky za ty peníze. Je to na tobě, kde nakoupíš.
retep
Nový návštěvník
Příspěvky: 1
Registrován: pon 25.11.2019, 6:43

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od retep » pon 25.11.2019, 7:05

Zdravím.
Dovoluji si prostřednictvím tohoto fora požádat o radu ohledně fotopasti HC 550 M/G.
Kupoval jsem ji cca před rokem a až nyní jsem se dostal ke zprovoznění. Po nastavení parametrů a vložení karty do přístroje jsem fotopast zapnul. Vše se dobře jevilo, ale neodesílala fotky. Proto jsem kartu vyndal a zkusil přenastavit. Jenže poté už fotopast nejde ani zapnout. Jakoby umřela, nereaguje ani na režim "test" ani na režim "on".
Co myslíte, je po ní ?
Díky za rady.
aldrtik
Nový návštěvník
Příspěvky: 5
Registrován: sob 07.12.2019, 15:14

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od aldrtik » sob 07.12.2019, 16:04

Zdravim,
mam fotopasti HC-800M a WCM-8010. Obe pasti vyrabi Suntek, WCM je brandovana pro Denver electronics.
Obe maji problemy s ovladanim pres SMS kody, nektere z kodu jdou jine nefunguji, podle verze firmware. Dohromady ale v zadne verzi co jsem mel nefungovaly naraz vsechny kody.
Maji jednu dobrou vlastnost - jsou nejrychlejsi pri foceni z tech, ktere jsem mel moznost otestovat.
Chci se zeptat, jestli nekdo z uzivatelu nahodou nenatrefil na FW k vylepseni SMS ovladani. Diky za pripadne zkusenosti.
ascher
Nový návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: pon 20.1.2020, 21:12

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od ascher » pon 20.1.2020, 21:19

Dobrý den,
od prosince mám fotopast Suntek HC800M, díky vaším příspěvkům se nám podařilo zprovoznit zasílání na e-mail. Nastaveno máme 3 snímky naráz, chodí nám pouze ten poslední, to by tak nevadilo. Ale i ten poslední snímek nepřijde vždycky a vůbec nevíme proč, někdy to přijde, někdy ne, až při vyzvednutí fotopasti zjistíme, že nám poslala jenom půlku, toho co vyfotila. Nevěděl by někdo, co s tím? Děkuji za rady.
aldrtik
Nový návštěvník
Příspěvky: 5
Registrován: sob 07.12.2019, 15:14

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od aldrtik » stř 05.2.2020, 21:30

ascher píše:
pon 20.1.2020, 21:19
... snímek nepřijde vždycky a vůbec nevíme proč, někdy to přijde, někdy ne, až při vyzvednutí fotopasti zjistíme, že nám poslala jenom půlku, toho co vyfotila. Nevěděl by někdo, co s tím?
Podle mych zkusenosti za to muze verze firmware.
Potiz je v tom, ze FW k teto kamere u vyrobce na webu:

http://cnsuntek.com/en/hr.aspx?code=0301

nemaji k dispozici ke stazeni a je potreba si pro to v anglictine napsat na e-mail:

jack@cnsuntek.com
howard@cnsuntek.com

a vyzkouset to podle postupu, co zaslou s FW.
ascher
Nový návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: pon 20.1.2020, 21:12

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od ascher » sob 08.2.2020, 20:49

aldrtik píše:
stř 05.2.2020, 21:30
ascher píše:
pon 20.1.2020, 21:19
... snímek nepřijde vždycky a vůbec nevíme proč, někdy to přijde, někdy ne, až při vyzvednutí fotopasti zjistíme, že nám poslala jenom půlku, toho co vyfotila. Nevěděl by někdo, co s tím?
Podle mych zkusenosti za to muze verze firmware.
Potiz je v tom, ze FW k teto kamere u vyrobce na webu:

http://cnsuntek.com/en/hr.aspx?code=0301

nemaji k dispozici ke stazeni a je potreba si pro to v anglictine napsat na e-mail:

jack@cnsuntek.com
howard@cnsuntek.com

a vyzkouset to podle postupu, co zaslou s FW.
Dobrý den, děkuji moc za radu, napsala jsem a poslali. Bohužel mám problém s tím návodem. stáhla jsem, jak psali, nahrála, jak psali. pak píšou, dát na start, 15 vteřin bliká a pak se rozsvítí displej, nakonec naformátovat v menu kartu, aby se soubor smazal. Můj problém je, že se displej rozsvítil a tím to skončilo, svítí a svítí, menu nenaskakuje, nefunguje. Kartu jsem dala do pc, manuálně naformátovala, vrátila tam soubor parameter. dat a fotopast stále jen svítí při startu a nic. Kde se stala chyba?
aldrtik
Nový návštěvník
Příspěvky: 5
Registrován: sob 07.12.2019, 15:14

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od aldrtik » čtv 13.2.2020, 22:41

Tady je potreba nejdrive zkontrolovat jestli baterie jsou opravdu cerstve nebo nabijeci nabite.

Pokud to dela i potom, FW nesouhlasi se seriovym cislem (provedenim) fotopasti a je potreba na support uvest SN
a oni tomu prizpusobi verzi FW.

Stalo se mi vicekrat pri testovani FW, ze fotopast byla nepouzitelna - nenabehlo menu.
Takze jeste jeden pokus s novym FW vzhledem k SN a trvejte na opraveni zavady, kvuli ktere to vzniklo.

Krome toho mi muzete mi poslat ten FW jako prilohu v mailu (aldrtik kyselac post.cz) a ja to na te sve vyzkousim a dam vedet, jak to dopadlo.

Kdyby se to nepodarilo ani s tim novejsim FW, pak bych mohl poskytnout par verzi (samozrejme bez zaruky, protoze SN a tedy i provedeni se mohou vyrazne lisit), ktere mi displej rozsvitily do menu, i kdyz funkcionalita SMS nebyla uplne v poradku.
aldrtik
Nový návštěvník
Příspěvky: 5
Registrován: sob 07.12.2019, 15:14

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od aldrtik » sob 22.2.2020, 23:44

Novejsi FW kvuli koronaviru uz z Ciny neposilaji.
ascher
Nový návštěvník
Příspěvky: 3
Registrován: pon 20.1.2020, 21:12

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od ascher » pon 24.2.2020, 22:52

aldrtik píše:
čtv 13.2.2020, 22:41
Tady je potreba nejdrive zkontrolovat jestli baterie jsou opravdu cerstve nebo nabijeci nabite.

Pokud to dela i potom, FW nesouhlasi se seriovym cislem (provedenim) fotopasti a je potreba na support uvest SN
a oni tomu prizpusobi verzi FW.

Stalo se mi vicekrat pri testovani FW, ze fotopast byla nepouzitelna - nenabehlo menu.
Takze jeste jeden pokus s novym FW vzhledem k SN a trvejte na opraveni zavady, kvuli ktere to vzniklo.

Krome toho mi muzete mi poslat ten FW jako prilohu v mailu (aldrtik kyselac post.cz) a ja to na te sve vyzkousim a dam vedet, jak to dopadlo.

Kdyby se to nepodarilo ani s tim novejsim FW, pak bych mohl poskytnout par verzi (samozrejme bez zaruky, protoze SN a tedy i provedeni se mohou vyrazne lisit), ktere mi displej rozsvitily do menu, i kdyz funkcionalita SMS nebyla uplne v poradku.
Po delší mailové diskuzi s výrobcem, kde ani jeden ze zaslaných firmwarů nepomohl, dokonce fotopast pak vůbec nešla, nám řekli, že je třeba ji otevřít a podívat se na číslo motherboardu, což jsme učinili, ale číslo nenašli. Poslali mi podle údajů 3 firmwary, z čehož ten 3. konečně zprovoznil alespoň menu, zašroubovali jsme ji a šlo to, ale fotila mi jeden den doma, posílala, dali jsme ji do lesa a tam nic, druhý den přijdu a byly úplně vybité baterie (Lithiové!), vyměnila jsem za nové, šlo to, doma uvnitř fotilo posílalo, druhý den venku fotilo posílalo, 3. den v lese vyfotilo pouze zkušební a konec, nechali jsme ji tam ještě druhý den a po přinesení tam byly 4 snímky, jak někdo prošel okolo a jak jsme ji vyzvedávali, nepřišla žádná, všechny fotilo ve dne, přitom tam musely být zástupy zvěře. Dnes doma otevřena, nalezeno číslo motherboardu, pošlu ho výrobci, jestli opět poradí. Myslíte, že jsme ji definitivně rozladili a už nikdy nepůjde? Je někdo, kdo ji umí opravit? Předem děkuji za radu.
aldrtik
Nový návštěvník
Příspěvky: 5
Registrován: sob 07.12.2019, 15:14

Re: Fotopasti HC-300 a HC-700G

Příspěvek od aldrtik » čtv 27.2.2020, 23:01

ascher píše:
pon 24.2.2020, 22:52
... Myslíte, že jsme ji definitivně rozladili a už nikdy nepůjde? Je někdo, kdo ji umí opravit? Předem děkuji za radu.
Tohle neni mechanicka pracka, kde lze doma jeste soucastku vymenit a ono to funguje dal.
Nechci nasince podcenovat, ale mam za to, ze v zaruce krome prodejce/vyrobce si tezko nekdo na to muze vyhrnovat rukavy.

Pokud neupadla na zem, pak se pravdepodobne jedna o SW zalezitost, coz je o verzi a vlastnostech FW - kdy to lze pokazit, nebo i vylepsit - zalezi co poslou.
Pokud s Vami jeste komunikuji a posilaji FW, pak mate jeste sanci neco zmenit, me uz nicole@ z podpory neodpovida, takze nemam ani novejsi FW na testovani.
Kdybych mel stejny FW k vyzkouseni a SN pasti, zjistili bychom podle chovani, jestli jde o vadu zeleza v pripade rozdilneho chovani, nebo v pripade shody o vadu FW.
Odpovědět