Neutíkám z boje, jen mám občas práci, zkusím zareagovat a odpovědět na všechny i přesto, že se dost plošně zkoušíte kroutit a napadat.
rimar:
Osobní znalost s jedním státním zástupcem jaro nedělá. Kdyby jsi nevařil z vody a znal proces od oznámení až po soud, nalezl bys tam sám několik slabých bodů, které když nezvládneš, padá to ze stolu. Jen pro tvou statistickou informaci. Stížnost státnímu zástupci na postup Policie při vyšetřování v rozporu s § 1 odst. 1, zákona č 141/1961Sb. ve znění pozdějších novelizací jsem už několikrát podával. Policajti přidaj pár činností (často na papíře) a odloží se to stejně. GIPS se tímhle nezabývá. Ale už jsem založil sbírku pro nepolicejní protipytlácký hunting. Snad se nám podaří nasbírat dost na to, aby to bylo zajímavé pro privátní vyšetřovatele. Máme velmi zajímavý vzor z Německa. Jen mě mrzí, že místo toho, abych posílal peníze na něco konstruktivního, musím je utrácet za nahánění mysliveckých pytláků, protože ti slušní myslivci, jak se mnozí z vás často titulují, nejsou schopni se jich zbavit. Místo toho se akorát vymezujete. Ani si nevšímáte, že si tím řežete větev. Ono je jen otázkou času, kdy se majitelé pozemků více posnaží o zrušení honiteb. Už se nám to jednou povedlo. Po přesvědčení jednoho majitele jim spadla výměra, okolní na ně byli naštvaní, nedovolili spojení a bylo po spolku.
PS: Že někdo někde vypustí nějaká zvířata nemá s tématem pytlačení myslivců a jejich zakrývání tohohle faktu nic společného. Krom toho nejsem zastáncem těchhle činností.
fesoj:
Ta fotka je jen ilustrační, není na ní reálný pytlák. Mimochodem je na ní zrovna profesor Červený. Jinak, já znám způsob shánění těch lebek a informací o odstřelech jen z vyprávění, nebyl jsem v tom zaangažován fyzicky. J.Červený využil hlavně původní legislativu, kdy to pro poskytovatele a zprostředkovatele nebylo nebezpečné. Dnes už by se mu asi nikdo nepřihlásil, po vstupu do EU už se dopady změnily. Mimochodem, jeden známý investigativní reportér bavorské televize natočil velmi přesný, ale nikoliv pozitivní dokument o pytlačení rysů na českobavorském pomezí. Zkus ho pohledat na webu. Jsou tam nahrávky i skrytou kamerou, jak se kšeftuje s kůžemi, jak se legalizují, jak snadný je si to objednat od českých myslivců.
Apropos, v čem tkví ten vrcholnej zážitek z picnutí rysa nebo vlka nebo jiné velké šelmy? jen tak mimochodem, odprásknutím rysa ho v podstatě vyhubíš na té lokalitě. Odprásknutím vlka téměř jistě zaděláš na problémy lidí s chovy, už jsem vysvětloval proč. Jíst se ani jeden nedá. Já tomu motivu fakt nerozumím.
kojot:
Kdyby platily tvé výlevy o myslivecké práci, nečetli bychom každej měsíc o nějakým průšvihu. Už jsem řekl jednou, že se za své rozhořčení nestydím. Ve stavu, v jakém dnešní mentalita a celá myslivost je, bych byl ochoten i přispět komukoliv, kdo by za mnou přišel a potřeboval finance na profouknutí mysliveckého peří. To mi ale nebrání s vámi komunikovat fyzicky i virtuálně. Na různá negativní pojmenování jsem zvyklej. To je také kolorit dnešní dogmatizované a nevzdělané myslivosti.
MartinP:
To jsi ty, Martine Platile? Že si nedáš pokoj. Na Wild life fotofŕu už jsi byl usvědčen, že lžeš a vymejšlíš si, tak si zdrhnul mezi myslivce? No, je dost dobře možný, že ti budou věřit. Dnešní myslivost v podstatě stojí na informacíc, které se jim hodí, nikoliv reálných
Leon:
Když radíš nereagovat, pak nesmíš sám reagovat
To je pak rada pro srandu králíkům. Ale chápu, že to načutnuté ego nevydrží