Co máte za psy?
Co máte za psy?
Ahoj Woky. Tak se pochlub co máš za hafiky? My máme doma 2 ohaře a jaga. A co vy ostatní? Jak jste na tom?
chápu že někdo psa mít nemůže ale nedá mi to unás se říká myslivec bez psa je pára od myslivce
Naposledy upravil(a) Leon dne ned 03.10.2010, 8:28, celkem upraveno 1 x.
-
- Zkušený diskutér
Prvně byl výmarák, pak tři bulíci a nakonec mám braku-ABJ. Pokud nad tím přemýšlím, tak byli a jsou všichni super, ale srdcovka byl ten výmarský ohař - neskutečně silnej, vitální a nosovej pes. Jinak mě tak nějak víc vyhovujou feny. Nejvíc "vychcaná "je ta braka. Mít podmínky (čas na dlouhé vycházky v revíru s drobnou), tak jedině znova ohař. Na starý kolena asi skončím s trpaslíkem - odnesu ho v kapse, zaňafe a na "povykládání" to stačí.
Milan Zelinka píše:Máme s manželkou chovnou stanici ang. kokršpanělů a nejvíce jsme něli dvě fenky a jednoho psa. O toho jsme přišli o nahánce na kterých byl bez keců jednička kam se poslal tam šel a kdo zná kokry tak ví očem mluvím. Na kačenách vlezl do vody po příchodu na stanoviště a bez problémů plaval a jezdil hodinu. Taky měl první cenu na PZ. Ale strašný konec na nahánku přišel myslivec s hárající fenou pes stále za ní a přejeli nám ho vlečkou od traktoru do večera nám doma odešel a byla stoho rodinná tragédie ale další dvě fenky to narovnali ale jsou to dámy a takový už nejsou. lepší mít na dvoře víc psů pro tento případ. Zdraví Milan.
klika
tak takhle dopadl muj kolega dnes po bitce s lončákem.naštěstí jen natržené ucho.šli jsme za liškou do rákosu a baflo na nás prase.ještě že má s prasaty velké zkušenosti tak to rozdejchal ale já se lekl,že jsem se málem pos...odlákal jeho pozornost ode mne ale než jsem si připravil zbraň tak bylo fuč a jenom jsem slyšel jak láme.co je to za rasu nevím,je to severočeská kombinace ale co se týká vlastností do revíru tak se moooc povedl bohužel foto z mobilu a ještě blbě tímto omlouvám kvalitu.dík
Lovecké kynologii se věnuji velmi intenzivně. V současné době mám doma starou fenku drsňáka jezevčíka, fenu labradora a půlročního křepeláka. K tomu moje snoubenka chová anglické setry.
Kamarádům občas nějakého psa vycvičím, případně předvedu na zkouškách, takže je čím se bavit.
Na fotky a víc informací se můžete mrknou na naše stránky.
Kamarádům občas nějakého psa vycvičím, případně předvedu na zkouškách, takže je čím se bavit.
Na fotky a víc informací se můžete mrknou na naše stránky.