Motorky a rušení zvěře

Vše o lovectví a myslivosti u nás (něco jako poradna)
vhool-member

Re: Motorky a ru?ení ?věře

Příspěvek od vhool-member »

no nejen to ale hlavne tim predejdes mnoha problemum a prekvapenim kdyz mas povoleni za oknem a prijdes k autu tak tam nestoji vzteklej revirnik nebo pcr v doprovodu nekoho od majitele :wink:
kasari
Moderátor
Příspěvky: 1003
Registrován: sob 18.7.2009, 15:07

Re: Motorky a ru?ení ?věře

Příspěvek od kasari »

Ten rozsudek, co jsem tu zmiňoval se u nás v práci objevil ještě jednou a to na základě debaty na ORP, kde se hádaly o tomhle problému odbory ŽP a dopravy a právě ten rozsudek způsobil, že SSL musela couvnout. Ale...

Vydedukovali jsme, že se to týká jen cest, tedy takových, kde je zpevněnej povrch, tedy ne svážnic, odvozních míst, nebo " parkovacích míst " v porostu. Proto si musí i nájemci honiteb, chataři, včelaři a další o povolení ke vjezdu vlastníka požádat. Poplatek se stanovuje individuálně a souvisí se způsobem využívání.
Proto se figi nemusí bát, že ho někdo zkásne za porušení vjezdu a ten kdo povolení nemá, riskuje že je zrovna na tý " špatný" cestě... :twisted:
Ulkomaalainen...
Uživatelský avatar
tornádo
Troll
Příspěvky: 217
Registrován: stř 02.12.2009, 11:30

Re: Motorky a ru?ení ?věře

Příspěvek od tornádo »

U nás ve sdružení máme také problém s motorkáři ale jak se zdá je jen těžko řešitelný.Při snaze je zastavit a pokusit se jim domluvit jde mnohdy o život.Jednou jsem mu vlezl v lese úmyslně do cesty že mu promluvím do duše a stihl jsem na poslední chvilku uskočit.PČR má snahu to řešit ale není to nic moc platné .Motorka má pomalu stejný výkon jako auto,drapáky a pokud to řídí nějaký blázen tak je to neštěstí.Když ten darebák nezastaví dobrovolně tak je na něj každý krátký. :(
motolada
Zkušený diskutér
Příspěvky: 1290
Registrován: úte 18.1.2011, 14:34
Bydliště: Jižní Morava

Re: Motorky a ru?ení ?věře

Příspěvek od motolada »

No neda mi to reagovat,protože jsem na motorkách vyrůstal,dost dlouhou dobu to byl můj život a třeba i dál bude..Světe div se byl jsem i rabářem a třeba i na stáří zase budu.A co čert nechtěl stal jsem se i myslivcem :D ,no a tento koníček mě už asi 12 let příjemně zaneprazdňuje den co den.Protože se dodnes pohybuju v prostředí motorkářů a 4kolkářů mám vcelku pěkný přehled a hlavně i názor druhé strany.Nebudu se rozepisovat o známých problémech kdy nadávají mysl. na 4 kolkaře a motorky že ničí lesní cesty a podobné nesmysly a ani o motorkářích po kterých se střílí.Myslím že všude sou hovada ale i slušní lide.Mě také včera 2 favoriti zahnali 2 lišky taky sem skripal zubama no tak sem je obeslal sms slušne jim to vysvetlil a je opravdu klid uz nejezdí ovsem ani lisky nechodí :lol:
Odpovědět