Divocí holubi
Divocí holubi
Tak jsem se dostal ke staré kuchařce a skeneru
Tak snad se Vám to hodí.
Tak snad se Vám to hodí.
CZ 550, 308 Win. / CZ 527 Varmint 223Rem / CZ 550 300WinMag / BO 98 9,3x62
ZG 47 8x57 JS / ZBK 110, 5,6x50 RM + 12x70 / ZP 16x70 / IŽH-27EM-1C 12x70
ZG 47 8x57 JS / ZBK 110, 5,6x50 RM + 12x70 / ZP 16x70 / IŽH-27EM-1C 12x70
Re: Divocí holubi
Chtel bych se vas zeptat jak pecete ty holubi.Ja je pecu s nadivkou a jsou vyborny,ale nejhorsi je na tom ze se peceou pomale 3 hodiny.Tak jestli je predem nalozite do nejakyho nalevu nebo je date pred pecenim chvilu do tlakacu.
Re: Divocí holubi
no jo,ale jakou nádivku do nich používáte?
Re: Divocí holubi
Nic nevidím? Jen čtvereček s křížkem?
ZG 47 8x57 JS, IŽ27-EM-1C Sporting 12/76, ZP 50 16/70, CZ 858 Tactical, Astra A-100 9 mm, CZUB 584, model 4, 12/7x65R, Remington model ll, r. 20/65, IŽ 18 r. 20/70
Nikon D-3100
Nikon D-3100
Re: Divocí holubi
Tu nadivku delam obycejnou 8rohliku,6dc mleka,5 vajicek,5 strouzku cesneku,1/4 masla tot vse.Ale me zajima jak dlouho ty holubi pecete, protoze ja je pecu tak 3hod.jak jsem uz psal.Tak jestli nevite cim to urychlit zdarec.
-
- Pravidelný diskutér
- Příspěvky: 115
- Registrován: sob 27.12.2008, 22:29
- Bydliště: Bílá
Re: Divocí holubi
Jde to urychlit papiňákem. Kdysi jsem tak dělal sojky. Snad hoďku v papiňáku (zkus i dřív), nezapomeň osolit vodu. Můžeš přidat kořen zeleninu, celý pepř, nové kořeni. Pak jsem udělal nádivku (viz. úprava bažanta). Našpikovat. Dopéct v troubě, podlévat vývarem (z papiňáku)
a červeným vínem....
a červeným vínem....
Re: Divocí holubi
Nějak to tu spí, ale přidám jeden recept, který nakonec nedopadl vůbec špatně.
Chtěl jsem původně dělat smaženici a tak na pánev putovaly houby a trocha kmínu. Po vydušení vody přibyla lžíce sádla a jakmile se houby trochu orestovaly, přidal jsem na kostičky nakrájená prsa z holuba. Ta jsem zase oretoval, přidal sůl a pepř a na závěr dvě lžičky plnotučné hořčice a dvě lžičky višňové marmelády (rybízová by asi byla lepší), opět zlehka orestoval a servíroval s čerstvým chlebem.
Mamina se olizovala až za ušima a nebyla sama
fordik
Chtěl jsem původně dělat smaženici a tak na pánev putovaly houby a trocha kmínu. Po vydušení vody přibyla lžíce sádla a jakmile se houby trochu orestovaly, přidal jsem na kostičky nakrájená prsa z holuba. Ta jsem zase oretoval, přidal sůl a pepř a na závěr dvě lžičky plnotučné hořčice a dvě lžičky višňové marmelády (rybízová by asi byla lepší), opět zlehka orestoval a servíroval s čerstvým chlebem.
Mamina se olizovala až za ušima a nebyla sama
fordik