vhoolland v TV

Cokoliv se událo ve spojitosti s lovectvím a myslivostí.
vhool

Příspěvek od vhool »

zpravodajstvi TV NOVA:...na cinsko-ruske hranici doslo k prestrelce.dva cinske tanky napadli rusky traktor mirumilovne orajici step.rusky traktor palbu opetoval a po zneskodneni obou cinskych tanku v klidu odletl.... :lol:
Uživatelský avatar
Leon
Moderátor
Příspěvky: 2773
Registrován: sob 23.9.2006, 16:51
Bydliště: kousek od M.B.

Příspěvek od Leon »

a nebo po lese rozvě?í vhoola protože jí malej pes nebude zajímat :lol: :lol: :lol: tím neříkam že malej pes je špatnej takovej malej jezevčík kterej ti hlásí polohu a nejde na kontakt je super
vhool

Příspěvek od vhool »

To leon: :lol: me ne ja dohledavat nemusim :lol: ted vazne.co mam zkusenosti pri dohledavkach tak maly pes vzdy prase zastavil,soustredilo na neho pozornost a neutocilo.naopak par oharu uz jsme na veterinu vezli a nejen na siti.nerikam ze to je pravidlo ale sebelepsi nebo sebevetsi pes kdyz je jeden tak proti praseti od 40 kg nema sebemensi sanci v primem kontaktu,to mi nikdo nevymluvi.naopak kratkonoha plemena (honici) jsou na dohledavku cerne idealni.ovsem musi mit zdrave sebevedomi a s cernou to "umet".kdyz na cernou zautoci tak je taky zle a je jedno co je to za plemeno.
Uživatelský avatar
Matel.cz
Častý návštěvník
Příspěvky: 88
Registrován: sob 13.1.2007, 9:08
Bydliště: PodKrkonoší

Příspěvek od Matel.cz »

Upřímně je mi té paní líto protože to Možná bylo poslední vzrušení co zažila. Možná by to chzělo zavést znova cenzuru aby se takové píčoviny nedostaly do médií.protože nakonec to odneseme My myslivci že černou nekrmíme a že to prase paní chtělo sežrat z hladu. :oops:
Uživatelský avatar
Leon
Moderátor
Příspěvky: 2773
Registrován: sob 23.9.2006, 16:51
Bydliště: kousek od M.B.

Příspěvek od Leon »

vhool ten kdo jde černou dohledávat nebo lovit s ohařem je podle mě vůl a srovnávat práci ohaře a am. bulldoga nebo argentýnský dogy presy adt. nejde nemluvím o pitbulech těm je jedno kam si kousnou hlavně když někde držej ale plemena který na to byli ?lechtěný a i dnes se používaj maj určitý body na těle zvěře který je zajímaj a tréningem si to co maj vrozený odzkoušej je to už asi 20 roku byl v myslivosti článek o práci bulteriéra při lovu a dohledávkách se statistikou kam byl proveden zákus a největší procenta byli za slecho a lícní sval to jsou místa kde když držej tak jsou spokojený :lol: .Ale beru že každý preferujeme něco jinýho i když já mám doma na výběr akorád ten jezevčík mi už pět roku chybí ale zase norník doma bude aby byli holky kompletní a manželka skončí v Kosmonosích :lol: :lol: :lol: :lol:
Uživatelský avatar
Zdenek41
Zkušený diskutér
Příspěvky: 3179
Registrován: ned 24.9.2006, 16:01
Bydliště: Vysočina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenek41 »

To Vhool nebyla to Sněhurka? Ta je na toho tvýho pejska zvyklá.A třeba mu chtěla dát jenom pusu z lásky.Spí? mě zaráží jakto že si pes pobíhal po revíru.Nebo to byl nehonební pozemek.Podle toho sekance to asi bachna ale nebyla. :shock:
Uživatelský avatar
Matel.cz
Častý návštěvník
Příspěvky: 88
Registrován: sob 13.1.2007, 9:08
Bydliště: PodKrkonoší

Příspěvek od Matel.cz »

S tou cenzurou si dělá? srandu???Začne to úpravou textu a skončí lhaním. :!:[/quote]

Jo. :oops: Ale někdy mám pocit že ta svoboda projevu až moc škodí. Já osobně si myslím, že takové to zprávy nás myslivce v očích veřejnosti a zejména té primitívnější velice poškozují. protože to co jsem si vyslech dnes v práci to bych Vám přál sly?et pánové. Začínám si pomalu myslet že normální rozum se z naší společnosti pomalu vytrácí. :roll:
Uživatelský avatar
Matel.cz
Častý návštěvník
Příspěvky: 88
Registrován: sob 13.1.2007, 9:08
Bydliště: PodKrkonoší

Příspěvek od Matel.cz »

Na lidskou blbost si nejde zvyknout. Nejhorší že ji nejde čelit ani rozumnými argumenty. 8)
vhool

Příspěvek od vhool »

To leon: ti ohari si nabehli na cernou pri honech na drobnou :wink: jinak co se tyka dohledavky tak bych nechtel psa ktery se rad do kusu zakousne.naopak potrebuji psa ktery mi kus najde a zastavi abych mohl dostrelit.lov zvere pomoci smecky kousajicich potvor mi prijde nechutne brutalni.navic nezbastim tvrzeni ze jakykoliv pes je schopen,kdyz je sam,znehybnit natoz usmrtit stredni nebo vetsi divoke prase byt i postrelene.maximalne tak dorazit zhasinajici kus.navic nepotrebuju aby mi pes zvedl a odehnal dohledavany kus.proto osobne preferuji na dohledavku mensi plemena a navic jedince kteri nejsou nezdrave agresivni.jak uz jsem psal,potrebuju pejska kterej mi kus najde a upouta jeho pozornost abych mohl dostrelit :wink:
Majkl
Pravidelný diskutér
Příspěvky: 174
Registrován: stř 10.1.2007, 13:13
Bydliště: Vyškovsko

Příspěvek od Majkl »

Četl jsem, že dospělého kňoura neuloví ani smečka vlků. takže bych se přiklonil k tomu, radši jeden malej pes kteréj umí, než smečka sebeostřejších bulíků.
MAUSER M03 8x57IS,Zeiss Victory Diavari 3-12x56 T* kříž 60
Bettinsoli diamont lux 12/76,12/76
BRNO Mod. 1 cal 22 Long Rifle
ESCHENBACH trophy AS/P 8x56B
ESCHENBACH farlux selctor D 8X42BG
Fery
Zkušený diskutér
Příspěvky: 977
Registrován: pát 22.9.2006, 21:16
Bydliště: Kolínsko

Příspěvek od Fery »

Taky by se mi líbil pes co černou jen vy?těkává, ale moje Goru?ka je trubka a hraje si s nima na kravatu. :lol: :lol: Naštěstí se jí ještě nic nestalo. Teď co jsem přivezl štěně tak to bude asi ještě horší.
CZ550-3006 Sprg,ZZK601-223 Rem, ZK 99 6,5x57R, BS 9,3x74R/9,3x74R
Odpovědět