puškohledy ATN
puškohledy ATN
V podstatě mě ke koupi puškohledu ATN zlákal whool a dnes, po překonání určitých odli?ností oproti např. Meoptě, musím jen potvrdit jeho slova. Mám tedy ATN 8-24x85 a musím jen potvrdit jeho vysokou světelnost. Douho jsem si nemohl zvyknout na rozsah zvět?ení zejména při používání v noci. V prvním momentě, pokud jste zvyklí používat puškohled jiného výrobce, budete trpět smí?enými pocity které ale po určitém čase nahradí spokojenost. Měl jsem ze začátku strach např. z toho, že nebudu schopen při Použití tohoto puškohledu schopen rychle zamířit ale všechno při určitém nácviku je možné/u puškohledů ATN vidíte pouze v případě naprosto přesného srovnání oka s okulárem/.
Chtěl bych si pořídit novou optiku a asi mě nejspíše zláká ATN 8-24x75LU. Měl bych dotaz na majitele
1) Jak máte vysoké kroužky na montáži?(nemyslím průměr kroužků, ale vzdálenost od weaver li?ty)? Na tubus v průměru 75 mm budou muset být dosti vysoké.
2) Tipy na prodejce
3) Další všeobecné info
Předem díky
1) Jak máte vysoké kroužky na montáži?(nemyslím průměr kroužků, ale vzdálenost od weaver li?ty)? Na tubus v průměru 75 mm budou muset být dosti vysoké.
2) Tipy na prodejce
3) Další všeobecné info
Předem díky
-
- Pravidelný diskutér
Re: puškohledy ATN
neviete niekto nieco blizsie o puskohlade ATN 5x33 s osvetlenou osnovou? stranky vyrobcu som uz pozeral-uvital by som nejake prakticke skusenosti, ako to drzi a pod. dakujem
ZKM 456 22 lr, weatherby mark V 6,5 creedmoor, cz 550 magnum 375H&H, cz 550 custom 338-lapua-magnum, cz 550 custom 300 win mag, cz 527 lux 22 hornet
puškohledy ATN
Prosím o radu - za rozumnou (velice) cenu se mi dostal do ruky puškohled ATN 6-18x65. Oko i flinta si zvykly a rozumí si s ním, ale ... na okuláru je žlutý filtr (nebo jak to lépe nazvat) a přece jen to za šera "žere" světlo. Než vyrazím k puškaři a udělám ze sebe trotla - je vůbec možno tento filtr demontovat, nebo je to pevná součást? Díky
-
- Administrátor
Re: puškohledy ATN
Mám ten stejný ATN a obraz je taky lehce do žluta. Obávám se, že je to vlastnost antireflexních vrstev. Měl jsem ale v rukách ten stejný ATN, který byl zase lehce do modra.
Tikka T3 Varmint 308W, Weatherby Mark V Accumark .300Win. Mag., IZH94 12x76/308W, IZH 27 EM 12x76/12x76, Suhl 150 Standard .22LR